Boot huren in Loosdrecht

 

Wilt u een boot huren in Loosdrecht? Dan is JBB Bootservice het juiste adres voor u. Bij ons kunt u verschillende boten huren voor een hele dag plezier op het water. Maak een mooie tocht over de Vecht of de Loosdrechtse plassen. Lekker dobberen met een boek, met vrienden picknicken op het water, of bij kleine plaatsjes aanmeren? Wat u ook wilt, vanaf het water kunt u de omgeving op een unieke manier verkennen. Komt u bij ons een boot huren in Loosdrecht dan ontvangt u naast een goed onderhouden boot ook goed vaartips en een plattegrond. We geven u tips over de omgeving. We weten alle mooie plekjes om aan te meren te vinden, de beste plekken om te picknicken en de leukste adresjes om onderweg te lunchen of een ijsje te eten. We delen deze kennis graag met u.

We hebben verschillende boten in onze verhuur voor diverse groepsgroottes:

  • De Corsiva 475 New Age is geschikt voor 1 tot 6 personen
  • De Antaris is ook geschikt voor 1 tot 6 personen.
  • Interboat voor 1 tot 6 personen
  • De ZWOP is een officiĆ«le reddingssloep die nu wordt gebruikt voor de pleziervaart. Deze sloep kan gebruikt worden groepen tussen de 15 en 20 personen.
  • De Pontonboot is beschikbaar voor maximaal 10 personen. De boot is ook toegankelijk voor rolstoelen en mindervaliden.
  • De Pontonboot De Luxe is geschikt voor voor maximaal 9 personen en is toegankelijk voor rolstoelen en mindervaliden. De boot heeft speciale beveiliging voor kinderen zodat ze niet uit de boot kunnen vallen.
  • De Grote Smurf is een boot met kajuit en is zeer geschikt om langere tochten mee te maken. U kunt de boot niet alleen per dag huren maar ook voor een weekend, week of midweek.
  • De elektrische sloep is beschikbaar voor maximaal 8 personen. Deze boot is per uur te huren.

U kunt een boot huren in Loosdrecht per halve of hele dag.

Contactgegevens

JBB Bootservice
Recreatiecentrum Mijnden
Bloklaan 22a
1231 AZ, Loosdrecht

Telefoonnummer: +31 (0)653674265
Mail: info@jbb-bootservice.nl

Boot huren loosdrecht
Boot huren