Bootverhuur te Loosdrecht

Voor bootverhuur in Loosdrecht kunt u terecht bij JBB Bootservice. Goed onderhouden boten, uitstekende service en een hartelijke ontvangst. Dat is wat JBB Bootservice te bieden heeft. U vindt onze bootverhuur in Loosdrecht op Recreatiecentrum Mijnden. Dit recreatiecentrum beschikt over 2 moderne jachthavens, verschillende plekken om te kamperen en diverse faciliteiten zoals een supermarkt, restaurant en speeltuin.

Verschillende soorten boten

Bij JBB Bootservice kunt u verschillende boten huren. Voor een groepsgrootte van 1 tot 6 personen zijn de Corsiva 475 New Age, Antaris en Interboat zeer geschikt. Zijn er mensen die wat slechter ter been zijn in uw gezelschap? De Pontonboot en Pontonboot De Luxe zijn toegankelijk voor rolstoelen en mindervaliden. De ZWOP is beschikbaar voor 15 tot 20 personen. Wilt u graag een langere tocht maken? Daarvoor is de De Grote Smurf, een kajuitboot, uitermate geschikt. De elektrische sloep kunt u per uur huren.

Scheepsonderhoud

Naast bootverhuur in Loosdrecht verzorgt JBB Bootservice ook scheepsonderhoud en reparaties. De motor is hierin een belangrijk onderdeel. JBB Bootservice is dealer van Craftsman marine motoren en Suzuki outboard motoren. Daarnaast kunt u bij ons terecht voor een occasion sloep.

Wilt u meer informatie over onze bootverhuur in Loosdrecht? Neem dan contact met ons op. Wij zijn telefonisch en via e-mail bereikbaar. Voor reserveringen kunt u het beste even bellen zodat we zeker weten of de gewenste boot nog beschikbaar is. Wilt u op de hoogte blijven van alle nieuws en ontwikkelingen van JBB Bootservice? Volg ons dan op Facebook.

Contactgegevens

JBB Bootservice
Recreatiecentrum Mijnden
Bloklaan 22a
1231 AZ, Loosdrecht

Telefoonnummer: +31 (0)653674265
Mail: info@jbb-bootservice.nl

Bootverhuur Loosdrecht
Boot huren