Sloepverhuur in Loosdrecht

Bij JBB Bootservice kunt u terecht voor sloepverhuur in Loosdrecht. Goed onderhouden sloepen in diverse soorten en voor verschillende groepsgroottes. Met vrienden een middagje het water op, of juist een bedrijfsuitje met collega’s, met uw hele familie of romantisch met z’n tweetjes. Met wie u ook gaat, een dag op het water is gegarandeerd een succes. Wij kennen de omgeving langs het water op ons duimpje dus we geven uw graag tips en advies. Mooie vaarroutes, leuke adresjes en gezellige plaatsjes. Wilt u onderweg ergens picknicken? Wij laten u zien waar u dit het beste kunt doen. Gewoon lekker ronddobberen met een boek of een frisse duik? Ook dat is mogelijk. Laat ons weten wat u wilt doen en wij adviseren u graag.

Pechhulp op het water

JBB Bootservice, voor sloepverhuur in Loosdrecht, beschikt ook over pechhulp. We zijn aangesloten bij de Botenwacht. Gedurende het hele vaarseizoen schieten wij te hulp bij pech op het water. 7 dagen per week en ook op zon- en feestdagen. Heeft u pech in de wateren rondom Loosdrecht en kunt u niet meer verder varen? Neem dan direct contact met ons op.

Wilt u meer informatie over sloepverhuur in Loosdrecht? Neem dan contact met ons op. Wij zijn telefonisch en via e-mail bereikbaar. Voor reserveringen kunt u het beste even bellen zodat we zeker weten of de gewenste boot nog beschikbaar is. Wilt u op de hoogte blijven van alle nieuws en ontwikkelingen van JBB Bootservice? Volg ons dan op Facebook.

Contactgegevens

JBB Bootservice
Recreatiecentrum Mijnden
Bloklaan 22a
1231 AZ, Loosdrecht

Telefoonnummer: +31 (0)653674265
Mail: info@jbb-bootservice.nl

Sloepverhuur Loosdrecht
Boot huren